Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia

Magia słowa, jej
treść niewymowna.

Magia ciała, jej
wykwintność działa.

Magia spojrzenia, jej
oczy to moje marzenia.

Magia ust, jej
wargi to słodyczy cud.

Magia zapachu, jej
ciało niczym kwiat hiacyntu.

Magia uczucia, jej
serce pobudza do życia...mnie

23 689 wyświetleń
270 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!