Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia

Magia to tajemnica,
Kto ją pozna ukazuje swe lica,
A jest ich wiele na świecie.
Uciesz i uśmiechnij się dziecię.

Magi każda strona jest,
Dla każdego ujawniona.
W mroku zagłębienie,
Nazajutrz ujawnienie.

181 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!