Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

O Najpiękniejszej Dziewczynie Na Świecie

Madziunia - ma młodsza kuzynka
wzruszyła się gdy oglądała
a matka choć widzieć nie chciała
to innej mi szukać kazała ...

Zostaną ci tylko co dobrzy
a złych śmierć pochowa w cienie.
Wciąż szepcą mi słodko aniołki,
że wkrótce się z Nią ożenię ...

Dedykowany Joasi oraz Madziuni :D
http://www.youtube.com/watch?v=uGlpXjH2q2w

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    7 October 2019, 07:50

    Misiunia mój <3

    od Moon G