Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kołacze

Ma głowa kołacze, ja pacze
Rybak na wędkę robaka hacze
Krzyknął ktoś: Apacze!
Dobra ja Ci wybacze
W reprezentacji są dobrzy gracze
Hej ludzie - to były wołacze
Pod sklepem znów palacze
Ja za Tobą płacze
Swoją twarzą Cię uracze
A potem kupimy 3 sracze
I wymienimy je na wybielacze
On zawsze kozacze
Następnie pije ACE
Lubię winiacze
Ale czasem mam ochotę na whiskacze
W domu maniacze
Mój team to biegacze
Jak ja Ci to wytłumacze
Ciągle ktoś gdacze i ściąga haracze
Na polskim zazwyczaj majacze
Kończę, na nartach skacze

642 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!