Menu
Gildia Pióra na Patronite

* ...SŁODKA NAIWNOŚCI... *

****** ***

...ma cudowne oczy...
widzi tylko DOBRO i PIĘKNO,
jest ślepa na zło i spryt...

Pragnie być KOCHANA i hołubiona...

...wierzy, że kpiny i kłamstwa
- to tylko miła zabawa...

OCH NAIWNOŚCI!
Przejrzyj na oczy!!!!!!!

Jeżeli małpę ubierzesz w atłasy...
Czy przestanie być małpą...???????

****** ***

15 019 wyświetleń
139 tekstów
4 obserwujących
  • Bożena BAJA

    4 April 2016, 15:27

    Cris

    DZIĘKUJĘ.

  • Cris

    4 April 2016, 15:26

    dobry przekaz