Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tajemne słowo "

M arzyłam, pragnęłam je poznać...
I czas poświęcałam, i analizowałam...
Ł ut szczęścia, dar losu - Ty się zjawiłeś
O fiarowałeś mi słowa - słowo tajemne
Ś więty czas przed nami...jest...będzie
Ć wierkają ptaszęta - ja uśmiechnięta.

30.10.2020
17:00

281 866 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących