Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Łzy moje
kolor zielony mają

kap, kap, kap

Po cichu

Jak zielona farba,
co strużkami ścieka
z białego płótna

kap, kap

Jak krople deszczu
rozbijające się o
zardzewiałą rynnę

Namaluj mi słońce
zielone,
promienne,
Namaluj mi
tęczę

we wszystkich odcieniach zieleni

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!