Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŁZY...

Lzy sa takie słone
łzy to w nich ciagle tone
łzy nie maja litości
lzy smutku i radości.
łzy robia co chcą
- o pozwolenie nie pytają...
kap...
ciągle lecą
kap....
mokra podłoga
kap....
łez juz mi szkoda....
kap....
kap...
kap...
chyba sie już kończą
kap....
uczucia gasną....
kap....
oczy sie zamykają
kap....
ciało milczące...
kap....
łzy cierpiace...

36 717 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!