Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smak

Łzy oczyszczają
lecz nie ciebie
bo zapomniałeś
prawdę powiedzieć.
Jutro przyjdzie nowy dzień
nie dla ciebie...
jeśli masz czas
wyjaw swój strach
by ogarnąć duszy brak.
Krok za krokiem
martwy uśmiech
nie ten kierunek.
W ciszy pocałunek
śmierć przygarnia.
Oczy martwe
patrzą w ciąż
w miniony czas
gdzie brak skarg.
Pozostaje wspomnień
duszy smak
życia przekłamanego
lecz nie chcianego.
Samotność kłamstwa
okrutną siostrą jest.
Falą życia miotany
pomyśl zanim
odejdziesz stąd
pozostawiając
pustki smak
dla tych co
kochają i pamiętają
kim jesteś...

http://www.youtube.com/watch?v=hnqyA8Xdun8

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!