Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łzy jak szklane witraże
Lśniąc spływają po polikach
Nie u widzisz na twarzy
Czerwonego lica
I kącików ust w uśmiech ułożonych

Te kryształy, cenniejsze niż diamenty
Mają w sobie wiele opowieści
Ich waga głęboko w emocji jest osadzona
Czy wzejdzie przed nimi jakaś nowa droga?
Czy stopią się w jedną mineralną postać
By mogły we mnie na zawsze pozostać...
Ja i one jak słony wodospad
Zmywamy ostatki nie czułych spotkań

9101 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!