Menu
Gildia Pióra na Patronite

Beniaminie.

Łza w oku błyszczy,
oddech spowalnia.
Nasłuchujesz rytm,
i tyk, tyk..
Szczęście Twoje..
I tyk, tyk..
"Tu jestem" powiada.
I tyk, tyk..
Nowe Życie..
I tyk, tyk..
Serduszko małe..
I tyk, tyk...
Ziarenko miłości..
I tyk, tyk..
Tyka w Jej ciele,
a Ty z miłości do nich oszalejesz.
I radość przychodzi
w chwilach zmartwienia,
trzeba się przecież wspierać..
Skarb malutki,
nie wie co go czeka..
Niech silną duszę zechce posiadać,
by mogło kochać, i serca skradać.
Niech życie po dobrej drodze prowadzi,
i serca niech nikt dziecku nie skazi.

gratuluję córeczki, Zuzanna - śliczna będzie z niej panna.

23 510 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!