Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat

Łza, uśmiech, tęsknota, radość, żal, rozpacz, śmiech…
I tak w kółko.
Chwila za chwilą.
Minuta, która nie trwa nawet 60 sekund.
Wiosna- zima.
Brak czasu.
Zamęt.
Znowu : płacz, śmiech, ból, szczęście…
Sekunda za sekundą.
Dzień za dniem.
Czas biegnie szybko.
Za szybko.
A za wolno na jakąkolwiek zmianę.

1923 wyświetlenia
26 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!