Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc melancholii

Łykam samotność zatopiony w nocnej ciszy,
Czasami brak czasu, by się swiatem zachwycic.
Często się gubię w zawiłościach codzienności,
Potrzebuje oddechu... Brakuje miłości.

Me serce się dusi w dusznych arteriach miejskich.
Niekiedy chciałbym wrócić do tych dróżek wiejskich...
Do tych lasów zielonych, do spotkań z naturą,
Leżenia na trawie, gnania chmury za chmurą.

12 269 wyświetleń
111 tekstów
58 obserwujących
  • scorpion

    24 August 2018, 08:05

    A czy powrót jest aby taki trudny?