Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Odbicie

"Lustro otwiera się tylko dla kogoś,kto sam siebie nie widzi"
__ Cornelia Funke

Na linii załamania
pękła kolejna rysa

zamazany obraz
przekłamuje prawdę

jesteś gdzieś pomiędzy
usta milczą zaklęte

spojrzenie ucieka jak najdalej
bo oczy kłamać nie potrafią

myśli chcą tyle powiedzieć
lecz duma nie pozwala

jedynie dusza
pozwala sobie na zapomnienie

w małym ułamku serca
okruch szkła
utktwił na zawsze...
https://www.youtube.com/watch?v=q7psikYygyA&ab_channel=netdm%C3%BCzik

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących