Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęcza

Łuk kolorowy mieni się na niebie,
jak dobrze, że wciąż mamy chwile dla siebie.
Przemoczeni doświadczeniem, życiem i oddechem
Las łez przemawiający w sercach naszych echem
i ten nagły blask słońca pomiędzy chmurami
jest tęcza... jest nadzieja...nie jesteśmy już sami :)

146 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!