Menu
Gildia Pióra na Patronite

O nas

Ludźmi emocje targają
sprzeczności w nich otwierają
burze wywołują
łzami oczy kłują

A w tym wszystkim odwagę nosić
znów się podnosić
rozmową szczerą wyjść naprzeciw
sprawdzając samego siebie - czy miłościw

4339 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    4 September 2014, 22:10

    dobry przekaz...
    pozdrawiam.