Menu
Gildia Pióra na Patronite

ludzkie odruchy to rzadka refleksja
podobnie jest z człowiekiem zamyślonym

gdy tylko spogląda w niebo
zupełnie jakby rozumiał

gdy księżyc rośnie
nawet wilk milknie

11 502 wyświetlenia
204 teksty
15 obserwujących
  • Sexoh't

    29 November 2016, 00:25

    chciałbym też napisać wiersz, ale to nie jest łatwe

  • dark smurf

    28 November 2016, 20:32

    dziwne rzeczy opowiadasz.. poco to? :))

  • Sexoh't

    26 November 2016, 01:52

    księżyc uprawia seks z gwiazdami, wtedy wilk milknie, chyba

  • dark smurf

    15 November 2016, 14:01

    no powiedzmy ;P
    trochę poprawiłem :))
    dzięki ;)

  • onejka

    15 November 2016, 09:51

    Taki moonlight shadow