Menu
Gildia Pióra na Patronite

I ja się zmieniam

Ludzie tak bardzo się zmieniają
W złe strony podążają
Robią różne głupie rzeczy
Jeden kocha, drugi przeczy
Choć tak bardzo się zmieniamy,
Do złej mety podazamy
DO szmalu, pieniędzy i kasy
To są ludzie gorszej klasy

1761 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!