Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vendetta

Ludzie stworzyli władzę,
Władza stworzyła niewolnika,
Niewolnik stworzył ideę,
Idea zrodziła nadzieję,
A nadzieja obudziła człowieka.

1457 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Mac

    28 February 2014, 16:36

    Jeden z najlepszych jaki do tej pory czytałem! Szacunek stary!