Menu
Gildia Pióra na Patronite

14.02.2020

ludzie ze
świrowali dziś
na punkcie czekoladek
przesłodzonych
bukietów
rozmalowanych we
wszystkie strony
wyszywanych misiów
trochę
zbyt pluszowych
wiem, nienawidzisz
przepychu
tandety
brzydzisz się
jak ja lecz
czy w tym
wszechogarniającym
napierającym na głowy
kiczu
jest ktoś w stanie
kochać się nie tylko
raz

nie chciałabym wiele
a może to nadto
czy możesz
kochasiu gwiazd
dedykować tylko
mi
każde uderzenie serca
na kolejnych
milion lat?

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!