Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ułożymy RAZEM puzzle?

Ludzie w Naszym życiu na chwilę się pojawiają.
Doświadczają z Nami chwil, coś rujnują, coś naprawiają
I znikają.

Zostajemy potem sami z tysięcznymi puzzlami
Rozsypanymi na podłodze
I pytaniem - od czego zacząć?

A życie jest tylko chwilą.
Za dużo czasu tracimy
Na myślenie i czekanie.

Wypełnia się Nasz czas
Nieubłaganie.

3793 wyświetlenia
52 teksty
2 obserwujących
  • Atira

    13 July 2017, 15:53

    stąd tytuł :)

  • Irracja

    13 July 2017, 15:33

    ... "Zostajemy potem sami z tysięcznymi puzzlami
    Rozsypanymi na podłodze
    I pytaniem - od czego zacząć?"...

    ... od ramy, z czyiś ramion... by puzzle się nie rozsypywały, przy "wicherkach życia"...

    ;-)