Menu
Gildia Pióra na Patronite

Puste skorupy słów

Teksty z obrazami - Puste skorupy słów - exsilentio
Puste skorupy słów - exsilentio

Ludzie są zajebiści,
Nie wszyscy oczywiście…
Jak liście, jak w lesie całym liście.
Miłości są wspaniałe,
Nie wszystkie wszak i nie całe…
Na całe życie jest za małe.
Życie to cud nad cuda,
Chyba że się nie uda..
W głębokich haseł grudach
Tkwi słodkich myśli złuda.
Ludzie są zajebiści,
Jak bez drzew liście.

Quid Quidem

41 487 wyświetleń
573 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!