Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niestały stan skupienia

Ludzie są jak płatki śniegu -
wszyscy różni, wpół przejrzyści
i ropływają się niby pomiędzy palcami,
ciepło czasem nie wystarczy,
ponieważ oś życia stanowią zmiany.

10 906 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!