Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strzeż nas Boże

Ludzie nie są równi,- nigdy nie byli i nigdy nie będą .
Cywilizację trzeba bronić przed barbarią a nie rzucać pod kopyta islamu
Ci co mieszają narody są większym zagrożeniem od barbarzyńców
Winni być odsunięci od władzy i osądzeni .

Strzeż nas Boże

Przed powszechną głupotą
Tępym lew-arem
Współczesnym idiotą

Wyhodowanym kretynem
Medialnym ćpunem
Propagandy synem

Strzeż przed władzą jego
Przed błędami
Przed logiką Kalego

Tym co krzyż przeszkadza
Tym co obca Boska władza
Tym od porządku nowego

Chroń nas Boże
Przed mocą złego
Głupotą bliźniego

76 449 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    8 April 2016, 19:37

    Np. ten co chce islamskich emigrantów -ten od tęczy lub od aborcji.

  • fyrfle

    6 April 2016, 16:28

    Brzmi jak propaganda IPN, ale wiele w nim racji, wiele to nie znaczy, że całkowita, bo Ty tylko hasłami epatujesz, a tu trzeba rozumnego wyciągnięcia wnisoków z różnych opcji i skutecznego działania dla dobra społeczeństwa. Bo na przkład któż jest owym złym?

  • 6 April 2016, 00:03

    Piękna modlitwa RozaR
    ...na czasie
    jeśli pozwolisz to też się tak pomodlę

  • RozaR

    2 April 2016, 14:57

    Skoreczku mam mało czasu .

  • RozaR

    24 March 2016, 00:20

    Tępe -? Nadęte ?
    Tak jak zamachy w Brukseli ?