Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ludzie na ulicy
zmarznięci
niechciani.
Dla nich życie
to suchy chleb
posmarowany poranną
mgłą
i ten pieniądz
niechlujnie
wrzucony do ich
brudnych kapeluszy.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!