Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Mój idealizm”

Ludzie cały czas na coś czekają
Ale czy w końcu się doczekają

Cały długi tydzień pragną piątku
Choć odpoczynek na każdym kątku

A potem cały rok na wakacje
Choć z latami mają negocjacje

Całe życie czekają na szczęście
Ale oślepieni przez podejście

I przez taki głupi idealizm
Nasze życia to istny wandalizm

Szczęścia mamy blisko, przed nosami
Zauważyć to, jest to sztuka trudna
Nie jesteśmy przecież herosami
Ah, myśl taka jest bardzo marudna.

631 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!