Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od pogardy zbaw mnie

Lubię ten swój sarkazm
Rodzący się z ironii
Poczucia humoru
Co dystansem do siebie
I patetycznie wielkich
Pozwalający szydzić
Z przymrużeniem strof
Niby te dwa dziadki
Kumple Kermita
I panny Pigi
Wiem moja wina
Czasem stąpam
Po cienkiej czerwonej
Za którą ruchome piaski pogardy

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    14 January 2018, 18:55

    E no, wszyscy na koniec Muppetów czekali, choć badminton Kermita i Zwierzaka kurami też przejdzie do wieczności.

  • 14 January 2018, 17:28

    Oj stąpasz... :)
    Tych dziadków nikt nie lubił. :D
    A tekst trochę narcystyczny, ale wart fiszki. :P
    Pozdrawiam. :))