Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pogoda duszy...

Lubię patrzeć na krople deszczu spływające po szybie
każda inna, piękna i czysta jak kryształ…
Lubię patrzeć na obłoki...statki płynące po niebie
z za których nieśmiało przebija się słońce…
Lubię patrzeć na tęczę, która na magicznym łuku
przynosi natchnienie samotnym poetom…
Lubię…lubię was, mimo, że uważacie mnie za wariata
który siedzi ciągle w oknie i wpatruje się w błoto…

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Pytia

    8 December 2011, 22:22

    zbiłeś mnie..........a na dodatek powiem , że................smak,takt............ogłuszył mnie........dotykiem piękna................i za to Cię Grzegorku kocham...........za WOLNOŚĆ!!!!..................

  • Elizabetta

    8 December 2011, 10:05

    Pogodnie i słonecznie tutaj:)) jak pogodni ludzie są wariatami, to ja lubie takich wariatów:)

    Pozdrawiam:)