Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię...

Lubię, gdy zawsze dajesz z siebie wszystko
w dotyk zamieniasz wszystkie swoje emocje
jesteś wulkanem gorejącym i lasem cichym
pragniesz delikatnie lecz czasami też mocniej…

Lubię, gdy głęboki pocałunek jest zaproszeniem
do miejsc, które dla innych stanowią temat tabu
tam właśnie szukają się dreszcze spełnienia
i emocjami malują się na policzkach ciepłe barwy…

Lubię odgarniać twoje włosy, są takie miłe w dotyku
długie, zadbane, magiczne jak anielskiej przędzy nitki
i piersi lubię palcami pieścić, są niemal dziewicze
i ustami lubię ssać do szaleństwa naprężone sutki…

Lubię, gdy w miłości dajemy z siebie wszystko
nie wstydząc swoich fantazji i skrytych marzeń
bo w miłości najważniejsza jest przecież bliskość
i ciągłe odkrywanie a nie wstydzenie się pragnień…

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Gaia

    24 June 2012, 19:10

    "lubię" magię najzwyklejszych słów
    :)

    od Ewa P.
  • 1 June 2012, 13:13

    Gerardzie, znów się powtórzę... Lubię... Cię czytać ;)))

    Ciepło pozdrawiam i uśmiech zostawiam :)))

  • Vedan

    1 June 2012, 07:20

    Pięknie napisane...
    Miłość i w pełni oddana bliskość ukochanej kobiety...bezcenne !

  • eskimoska86

    31 May 2012, 20:37

    piękna, spełniona miłość... jeszcze więcej szczęścia życzę:)

  • miramija

    31 May 2012, 17:55

    Delikatny i subtelny a taki gorący :)

  • Julka 10

    31 May 2012, 16:11

    Ech...Gerardzie, co ja tu mądrzyć się ...będę :):):) Pięknie i ...tyle...

    Szczęścia życzę! Trzymam kciuki za....spełnienie takie do ostatniej...kropli :)

    Radosnego wieczoru i ...nie tylko :)

  • agniecha1383

    31 May 2012, 09:00

    Zachwycający... wprawiający w drżenie...doskonały Gerardzie-pozdrawiam

  • misiek45

    31 May 2012, 08:54

    Piękny wiersz,piękna miłośc--miłego dnia,pozdrawiam