Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię, gdy piszesz wiersze

Lubię, gdy piszesz wiersze
Otwierając przede mą swe serce
Wypełnione dokładnie przez ciepła płomienie
Które ukrywa tajemnic wiele
Ale i dla mnie znajdzie się miejsce
Pozwoli to na pełne poznanie
Wszystkich uczuć doznanie
Wieczne i namiętne kochanie
Bez słów rozmawianie
Bo taka jest miłość
Przyjaźń
I nadzieja
Że będziemy wiecznie trwać
By wspólnie przez życie gnać
Chłód bijący od innych ludzi
Naszych serc nie ostudzi
Szukamy gwiazdy wspólnego przeznaczenia
Bo już mamy powód naszego istnienia

#6 15.12.11

4542 wyświetlenia
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!