Menu
Gildia Pióra na Patronite

@@(-_-)@@

Lubię deszcz, bo w nim nie widać łez. . .
Puste ulice
puste tak jak moje oczy...
pożycz mi oczy, ja nie widzę już nic
Pożycz mi nogi, moje nie mają już siły iść
Pożycz serce, moje wciąż bije, ale to kamień
Pożycz rozsądek, ja wciąż czuję się jak nikt
Pożycz wiedzę, ja nic nie wiem do dzisiaj
Uszy też daj, w moich tylko głucha cisza
Wiem, że oddam, nie wiem kiedy,
przepraszam....

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    11 March 2014, 13:24

    ma rytm i pomysł