Menu
Gildia Pióra na Patronite

apogeum

lubię to słowo bardziej niż szczyty
bo skrywa w sobie nienamacalność

a wolność
to nic trwałego
zgaszona lampka
w cichej przestrzeni
przyczyna - skutek

i tylko Portret Doriana Graya
potrafi pana dziwne milczenia
pomieścić w przestrzeni

ramy drewnianej

1126 wyświetleń
21 tekstów
6 obserwujących
  • sand

    13 October 2012, 23:14

    ma swój klimat...
    ładne bardzo