Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

lubię ten wiatr
co o skroń się ociera
wśród liter wiruje
i słowa ubiera

lubię ten wiatr
...
chłonę ten szept
co go cisza nagłaśnia
wśród starych drzew
na obrzeżach miasta

chłonę ten szept
...
za nami dzień
co nam życie pokaże?
wśród marzeń bram
jest taki plan

lubię ten wiatr
...

348 811 wyświetleń
2819 tekstów
29 obserwujących
  • m.M

    9 July 2012, 19:52

    trochę rozwinął,
    i myśl wywiało ;)

    dziękuję Wam.

  • giulietka

    9 July 2012, 17:05

    Jeszcze tylko do wierszy go nie wywiało, a piękny kawałek poezji;)

  • Voyage

    9 July 2012, 11:35

    Oooooo...zdaje się, że wiatr rozwinął skrzydła, boć wczoraj było jeno kilka wersów..
    piękne !!

    ;)))

  • Voyage

    8 July 2012, 15:43

    Lubię taki, co jest..;))

  • giulietka

    8 July 2012, 15:19

    Jest taki wiatr...
    ;)