Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aplauz

Lubię te koncerty
Czuję każde muśnięcie
Wtulam się w miękkość
Zachłannie pragnąc ciepła
Dotykasz leciutko
Klawiszy instrumentu
Pobudzając apetyt
Zmysły grają harmonijnie
Szybki oddech zagłusza
Owacje bijącego serca
Artyści schodzą ze sceny
Bis przewidziano na jutro

16 808 wyświetleń
250 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!