Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Lubię te chwile
kiedy myśli
czarne jak kawa
w słowach zamykam
a świat opisuję
jak smak wiatru.
Jeśli zamknę ciebie
w swój zwyczaj
spijania porannej "małej"
dzień uznam za otwarty
dla wrażeń, smakowania
chwil jesiennych
Lubię też kiedy
letnia jesteś ze skąpością
ubioru a bukietem życia,
drażniąc me pragnienia...
-- obudziłem się
od siły rażenia.... kopyta...;)

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!