Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

lubię tak na ciebie czekać
choć tęsknię
bardzo

a gdy już mam cię obok
chcę mieć już na zawsze
twoje serce w swoich dłoniach

i na moich ustach
usta które smakują mi najbardziej na świecie

8949 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • 29 May 2017, 18:41

    Przecudny wiersz. Jakiego jeszcze nie cxzytała.

    od Zigi7