Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię...

Lubię przekręcać różne wyrazy
Lubię przekręcać wyrazy
ale nie mogę przekształcić słowa
,, Kocham" bo źle jest żyć bez kochania

17 551 wyświetleń
221 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!