Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na zderowe odżywianie

Lubie przegryś se przegryske
Jak mnie Dzidka poczynstuje
Ale świerszcza we śmietanie
To jo kur...a nie spróbuje

Bo i po co my próbować
Skoro białko mum we winie
A ta gadka o łowadach
To jes zwykłe pierdo...linie

Nie słuchajta tani mowy
Tych co mózgi majum w majtkach
Kto chce głupio sie łodrzywiać
Niech wpier...la u Łobajtka !!!

A jo bede jod z rozumym pamiętajuc o zasadzie
Że należy zawsze przepić to co sie do gymby kładzie !!!

51 604 wyświetlenia
595 tekstów
70 obserwujących
  • Irracja

    26 February 2023, 20:33

    ... zdrowa zasada... i tak nie suszy później...

    • Sierjoża

      26 February 2023, 20:42

      ...nie suszy i lży na duszy ;)