Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię płonąć
Podsycany Twoim oddechem
Wpatrzony wieczorami
W pozytywkę grającą
Melodię sprzed lat..

Trzymam w dłoni
Okruchy chleba
Które zostawiłaś po kolacji
By nakarmić nimi
Gołębię uczuć naszych

Stukające dzióbkami
Pierząc swe pióra
Na parapecie
Naszego życia

10.03.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    10 March 2012, 20:31

    zgodzę się;]

  • sprajtka

    10 March 2012, 16:27

    Trzeba się dokarmiać uczuciem, by płomień płonął:)