Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddycham wolnością

Lubię oddychać
Chłodnym rześkim powietrzem.
Ustawiam się pod wiatr
Napawa mnie to wolnością .
Kocham te moje życie.

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących