Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocą

lubię na ciebie spoglądać

gdy do snu mrok się układa
i choć jesteś nieubrana
skóra jakby złotem tkana

tak jak magnez wzrok przyciąga

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • I.Anna

    16 August 2020, 16:45

    Suptelne i delikatne spojrzenie
    delikatnie w duszy gra.