Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapytania znak "

Lubię mówić z Tobą
Pisać baśnie
Srebrny pył siwy dym
Historie (nie)stworzone
Opowiadać o wczoraj
W naszym dzisiaj
Prawdą Być i Trwać
My Dzisiaj
Serca dwa
Ja i Ty
Jutro
Niepewność
Czy nieskończoność
Zapytania znak
?
14.04.2022
21:40

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!