Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię ledwo muśnięciem
Rozpalać miły twe zmysły.
Lubię cię głosem swym kusić,
Byś wciąż miał nowe pomysły.
Lubię tęsknym spojrzeniem
Poruszać myśli gorące.
Lubię droczyć się z tobą
I prowokować twe żądze.
Lubię być twym marzeniem,
Najdzikszą fantazją senną.
I... lubię, kiedy mi mówisz,
Że jestem dla ciebie tą jedną.

/Joanna/

63 514 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    12 October 2011, 20:32

    Dziękuję rumieniąc się.
    Buziaki dla Was.

  • 12 October 2011, 13:36

    Leciutki ten erotyk, z przyjemnością się go czyta :) Pozdrawiam Joanko :)

  • Nutka67

    11 October 2011, 21:47

    Dziękuję Piotrze.
    Już taka chyba jestem...

  • marka

    11 October 2011, 21:46

    Kolejny piękny miłośnik wzdychający.
    Super Joasiu.