Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŻYLETKA

Lubię,
kiedy staczasz się na samo dno.

Jednym ruchem
przemieniasz w innego człowieka.

Nie musimy rozmawiać już tylko o pogodzie.
Słyszę wtedy prawdę, której się obawiasz.

Przepraszam,
że nie chcę Ci pomóc,
ale tylko wtedy jesteś dla mnie dobry.

Dlaczego?

5435 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
  • onejka

    28 June 2013, 23:13

    rozmowy o pogodzie...nic tak nie zabija relacji jak "u mnie znowu pada deszcz"...moje myśli są bliskie Twoim wersów