Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

lubię
kiedy deszcz
przez liście przenika
lubię deszcz
który ust dotyka

lubię
- gdy zbierasz
kroplę po kropli

39 435 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
  • kuloodporna

    18 January 2021, 22:46

    Piękny wiersz ale ja tam wolę śnieg.....:) Choć i deszcz piękny jest .....pięknie potrzebny ...:)

    • Maryla S.

      20 January 2021, 12:30

      Musiał być deszcz😀 ale pomyślę o śniegu😉
      Pozdrawiam Cię serdecznie❤❤