Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię

Lubię jak w domu pachnie Tobą...gdy biegam w wirze codziennych spraw ... i Twój kubek z niedopitą herbatą lubię też... Lubię przysiąść na Twoim fotelu i bujając się wiedzieć, że za chwilę wejdziesz i całując mnie powiesz cześć...

3467 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!