Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak jak jest

Lubię jak jest
Raz dobrze
A raz źle
I lubię Cię
Że się ze mną
Droczysz
Lub nie
Lubię jak jest
Miło
A raz tak
Że gorzej bym sobie
Tego nie wyśniła
Lubię jak jest
Zimno, ale
Tylko wtedy
Kiedy być powinno
Lubię jak jest
Słodko, ale tak
W sam raz
I czasem słono
Że pić się chce
Lubię jak jest
Tak- na zmiany
Że raz Cię nie znoszę
A raz się kochamy.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących