Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Lubię jak dotykasz mnie słowem.
Jak szepczesz mi czule spojrzeniem.
Trzymasz mnie w napięciu,
pomiędzy jedną a drugą myślą.

Lubię nasz romans,
taki niewypowiedziany,
dwóch rozszalałych,
samotnych serc.

3092 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący