Menu
Gildia Pióra na Patronite
envie.

envie.

lubię gdy spotykamy się ot tak, przez przypadek.
gdy łechtasz me ego marnymi komplementami, które odczytuje gdy aluzja opadnie.
lubię, gdy patrzysz na mnie niby od niechcenia, a źrenice wykrzykują mi prawdę.
i gdy nagle Twój sceptycyzm przy mnie, staje się blady.
i gdy jeden niby nic nie znaczący dotyk, zaprasza mnie na dalsze, nie tylko słowne eskapady.

13 513 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
  • krysta

    13 December 2014, 21:15

    cóż za wyznanie - ładnie.
    pozdrawiam.