Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY-JA

Lubię gdy przychodzisz
i gdy mną się stajesz ...
strach w ich sercach rodzisz
a w głowach pytanie ...

Kim jest tamten obcy,
co tak dziwnie patrzy ...
mówią jego oczy,
że nam nie wybaczy ...

Lubię gdy mną jesteś,
bo to nic nie boli ...
serce jak noc ciemne
wcale się nie boi ...

Czego ja nie lubię ...
tego gdy odchodzisz,
bo gdy Cię tu nie ma
smutno mi się robi.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!